Allegri: Higuain kan också vara starkare

Efter att ha besegrat Fotbollströjor Barn AC Milan i Juventus 2-0, Juventus tränare Allegri, Godkänd intervjun, Han var i gott humör.

Allegri: ” Jag måste lova unga män, Eftersom det är inte lätt att spela i San Siro, Milano är en historisk motståndare. Detta är en bra prestanda, Oavsett om det är offensivt slut eller defensivt slut. Vi vann en positiv mot matchen. Nu måste vi förbereda oss för Champions League-matchen på tisdag. ”

Samtidigt sa Tröjor Juventus Allegri: ” Manzuki och Asamoah mycket bra med anti- Och begränsade Su Suo. Han är en viktig spelare, Så vi är väldigt bra att innehålla honom. Om Juventus Higuain, Detta är verkligen inte slutet. Han är i gott skick nu, Behöver vara bättre, Snarare än att behålla det. Detta är en mentalitet av problemet, Han hjälpte verkligen Juventus att spela väldigt vackert. Han måste tro på sig själv, Eftersom han har extraordinär potential. ”

Manchester United så dålig slips är inte värdig

Mourinhos Manchester United upprörda förlorade till den nyskapade Hadesfield, Många har också oroat sig för lagets situation. Efter matchen utvärderades Fotbollströjor Barn Manchester United Mourinho på spelet, Och påpekade de viktiga anledningarna till att laget försvann.

” Jag är mycket förvånad över vårt lag, Jag förväntade mig inte att det skulle vara fallet. Öppningen med emotionell, offensiv, styrka och önskan av laget, Det livet med spelet till laget, Är det vinnande laget. Kanske andra halvan av tiden, Vi har lite lust att vinna, Kanske kan vi vinna en rita, Men säg sanningen, Jag tycker att vi ska straffas för misslyckande. ”

” Jag vill inte förutsäga misslyckandet efter reaktionen, För att just nu, Jag vet inte vad jag ska säga. Jag känner mig väldigt besviken, Om jag var en Tröjor Manchester United fan, En lång tid att stödja Manchester United, Jag kommer verkligen att bli väldigt besviken. Du kan inte förlora eftersom din motståndare är bättre än du. Så, verkligen besviken. ”

Real Madrid kapten mage smärta kräkningar är fortfarande insisterar

I den nuvarande rundan i den spanska ligan, Fotbollströjor Barn Real Madrid bort 2-1 seger över Hertha. Men sedan spelet en natt före starten, Ramos kommer att vara magont och åtföljas av kräkningar, Denna situation varade förr innan spelet. Som nästan svimmade, Han var tvungen att acceptera infusionen vid Heathuff Stadium-lockerrummet.

Folk trodde att Ramos kom in på den stora listan, Men överraskande, Ramos visade sig inte bara i den stora listan, Också blev den första start och spelade 90 minuter. Medan Vallejo var kvar på bänken, Hittills, Han har inte dykt upp i det spanska spelet.

På presskonferensen efter matchen, Zidane bekräftade Ramos skick. Zidane sa, Även om kaptenen i Real Madrid kände sig trött, Men nuvarande tillstånd kan vara. Lokal tid nästa tisdag, Tröjor Real Madrid kommer att vara hemma i Champions League Tottenham.

Allegri: Real Madrid är populärt i Champions League

nyligen Juventus coach Allegri sa i en intervju, Tröjor Real Madrid är det populäraste laget i år. Allegri sa: ” Real Madrid är verkligen favoriter att vinna. De är något lägre än tidigare, Och i ligan förlorade också några poäng, Men de är nu redo att göra det rätta, De spelade bara 7 procent av styrkan för att slå Dortmund. ”

” Och Barcelona och andra lag är den största skillnaden att de har Messi; Paris kan inte förutsäga nu, Men de har spelare som Cavani, Nemal, Mbapi och Alves. Vi kan i mars nästa år, Se vad exakt är nivån på laget i Paris. ”

” Alves är en viktig spelare, Han är mycket bra teknik. Han spelade bra under andra hälften av förra säsongen, För oss att ge en stor hjälp. Bonucci är också en viktig aktör, Fotbollströjor Barn Juventus historia visar tydligt att, Många viktiga spelare kommer att lämna laget, Men Juventus kommer att fortsätta att heja om och om igen. Efter Champions League final 2015, Pirlo, Vidal och Tevez har lämnat laget, Vid den tiden verkar det som Juventus kommer att stänga av, Men vi är tillbaka på rätt spår. ”

Su Suo: Jag kommer att kämpa för Milano

Efter att ha förnyat sig med AC Milan, Su Su sa att idag alltid kommer att bli deras liv, Fotbollströjor Barn AC Milan en av de viktigaste dagarna.

Tidigare i morse, AC Milan officiell bekräftelse, Med den spanska internationella förnyelsen till 2022, Och spelarna själva är också Instagram, Kommenterade förnyelsen av sina egna åsikter.

” Det kommer alltid att vara en av de viktigaste dagarna i mitt liv. ” Su Suo skrev. ” Jag har förnyats med Milano till 2022, Kan åtföljas av släktingar, partners, älskare och mäklare, Skriv mitt sinne fylld av känslor. Här vill jag särskilt tacka AC Milans högnivå, Jag kommer att göra allt för att göra denna tröja till bröstet, Som jag har gjort. Forza Tröjor AC Milan, för alltid. ”

Wenger hittade äntligen rätt taktik

Arsenal bort 0-0 rita med Chelsea. I detta fokus av krig, Fotbollströjor Barn Arsenal anti-off, Är ett bättre resultat av ett lag. Att veta att detta fortfarande är det första avsnittet i Sanchez, Och Ozil skadades i avsaknad av rekordet. Från sparken förlorade Liverpool 0-4, För att dra nytta av Chelsea, Vad gör Arsenal bara några veckor, Har gjort en så stor förändring?

Mot Chelsea, Arsenal i defensiv disciplin är mycket strikt, Mustafi och Coase Czerny kompletterar varandra, Monreal är också mycket bra, Kunna hålla jämna steg med dem Inte bara det, Cora Nazar och Bella Lin i vingarnas utbrott, Så att två mittfältare Ramsay och Zaca kan ha mer djup, De verkar inte längre så hjälplösa, Inte längre som hjälplös som att spela Liverpool.

Mer lovvärt är, Arsenal sparkade Chelsea före, Människor är mycket dåliga om sina framtidsutsikter, I det pessimistiska humöret, Tröjor Arsenal har spelat ett bra spel. Jag gillade Ramsays intervju efter matchen, Han har betonat anda av enhet och samarbete, Vi borde göra det varje vecka. Dessutom bevisade detta krig också att, Om inte riktigt Ozil och Sanchez, Arsenals framtid ser inte så molnigt ut. Alla vet hur hög min utvärdering av Sanchez, Men om du spelar Chelsea och Liverpool kan han inte bidra, Att alla säkert kommer att tänka på honom.

Barcelona är fortfarande det bästa i världen

Champions League en viktig händelse kommer att öppnas, Barcelona kommer att vara hemma mot Juventus. Även om Barcelona i sommar var stor Paris grävde Nemal, Styrkan har minskat, Men i Juventus tränare Allegri verkar, Fotbollströjor Barn Barcelona är fortfarande den bästa klubben i dagens fotboll.

” För mig, Barcelona är fortfarande den bästa klubben i världen. ” På presskonferensen före matchen, Allegri så predikade, ” Iniesta representerar kärnan i fotboll, Och Dumbler är också en mycket imponerande spelare. När du har spelare som Messi, Suarez, Dunlee, Hur många av dina motståndare kommer att vara rädda. ”

Barcelona startar denna säsong är mycket slät, Scorat tre raka samtidigt i 9 bollen, 1 boll är förlorad. I Allegri sikt, Barcelona är fortfarande Champions League-mästaren, ” Barcelona den här säsongen är mycket bra start, Tröjor Barcelona och Real Madrid är mest sannolikt att slå alla motståndare, Vunnit Champions League-trofén den här säsongen. ”

Bailey: Nei Maer kvar Barcelona är rätt

Brasilianska legend Bailey sa i en intervju, Han trodde att Neumer skulle behöva lämna Tröjor Barcelona, Nei Maer behöver komma ut ur Messias skugga.

” Den bästa spelaren i Brasilien är Nemal, Jag tycker att Nemal är ett mycket riktigt beslut, I Barcelona kommer möta hård konkurrens med Messi. ” Bailey sa till reportrar. ” Jag tänker på Neumer, Detta är en utmärkt möjlighet, Han måste också lämna Barcelona, För att Nej Maer nu har kunnat stå en sida, Hans förmåga har vuxit mycket. Men det kommer också att medföra stor risk, Nemal visste också detta. ”

” Nemal kan givetvis få Golden Globe, Hans styrka är uppenbart för alla. Kutiniao har också möjlighet att ta Golden Globe, Eftersom hans prestanda i Fotbollströjor Barn Liverpool är verkligen fantastisk. Men från den nuvarande situationen, Nemal är utan tvekan den mest sannolika. ”

Nei Maer till Paris styrka steg en klass

Ibrahimovic och Manchester United efter att ha undertecknat, Accepterade ESPN-intervjun, Pratar om överföringen av Nei Maer till Paris, Ibrahim sa Fotbollströjor Barn Neumar Paris att höja en nivå av spelare !

Ibrahim sa: ” När denna tunga överföring sker, Vill inte uppmärksamma denna nyhet är inte svårt, Men jag oroade mig också för deras gamla klubb, Så jag är glad för Paris, De gjorde en sådan överföring en verklighet. Om du vill att jag ska säga mina åsikter, Nei Maer hjälper dem att höja en nivå av spelare, Detta är också anledningen till att Paris introducerade Nei Maer.

Ibrahim: ” Neumer behöver inte föreslå, Inget behov. Bara spela och visa sedan sin magi på linjen, Resten av resultaten kommer att förklara allt, Eftersom Tröjor PSG är ett mycket bra lag. ”

Kane: Den här säsongen måste vinna mästerskapet

Enligt Sky Sports rapporter, Fotbollströjor Barn Harry – Kane sa, Tottenham den här säsongen måste vinna en mästerskap trofé, För att låta dem fortsätta att behålla den uppåtgående trenden.

Förra helgen Efter att ha besegrats av Chelsea, Kane blev frågad, Bocetino tränare Tottenhams fjärde säsong, Det är inte nödvändigt att få mästerskapet, Kane sa: “Ja, det här är vad vi måste göra. De två första säsongerna var tredje respektive andra. Vi kan bara uppgradera vägen, Är att vinna några mästerskap, Eller en ligatitel. Det är vårt mål. Det är vad vi har varit målet. Vi måste hålla leva, Hoppas detta kan hända. ”

“Detta är ett annat år när vi arbetade med Tröjor Tottenham Hotspur, och Tottenham var vanligare vid detta sätt att spela.”